CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, November 23, 2008

Sunday afternoon

急に肉マンが食べたくなったけど、ここはアリゾナ。セブンイレブンはあるにはあるけど、肉まんなんて売ってない。オリエンタルストアーに行けばあるけど、中国産の冷凍肉まん。恐ろしくて買えない。
じゃ作るしかないよなあ。で、早速クックパッドで検索してつくりました。
案外シンプルな材料。花も手伝うと言い出し、小さくなったエプルンを着てコネコネやってくれました。

Sunday afternoon.I was thinking What should I fix for dinner... Something light.Then suddenly I got crave Chinese pork buns.It is pretty popular in japan.You can buy it anywhere .Even at the convenience stores.But it is Arizona here you can't find such a thing at Q.T or circle K.
You can buy at Oriental market but they are made in china ... Too scary too eat them.
Plus it is Sunday.Well let's make from scratch!!!




レシピではフライパンで蒸し焼きにするって書いてあったけど、そうするとフライパンが古いせいか、くっついて皮底なしの肉まんになっちゃったので、完全蒸しに切り替え。なかなかおいしそうだよねえ。
Don't they look good?It was pretty simple to make.

どうよ。花、味は...おいしーじゃろー!
そりゃそうよ。お母さんが作った物はなんでもおいしい。って教育してます。


How that taste?Good huh!!!
Of course taste good.Anything mummy made it tastes good! I teach my kids to say that.

0 comments: